Grönare gårdar

verktyg

Om Grönare gårdar

Grönare gårdar erbjuder tjänster inom service, anläggning och rådgivning för trädgård. Vi anordnar även kurser och föreläsningar kring trädgård.

Företaget grundades hösten 2012 av Johan Jancke, som driver företaget. Företaget har sedan dess vuxit snabbt och skapat sig en fast kundkrets med nöjda kunder. Johan har en bakgrund inom trädgårdsbranschen och har arbetat som såväl trädgårdsmästare, trädgårdsskribent, föreläsare, trädgårdsrådgivare och inköpare av trädgårdsväxter. Bland Johans tidigare arbetsgivare återfinns företag som Rosendals trädgård, Blomsterlandet, Plantagen och tidningen Allt om Trädgård.


Grönare gårdar är det personliga trädgårdsföretaget med stor trädgårdskunskap. Vi arbetar alltid snabbt och med precision. Då vi är ett litet företag så har vi alltid full kontroll över våra uppdrag och vi anlitar inga underentreprenörer utan utför alltid arbetet själva. Detta för att ge dig som kund bästa service och kvalitet och en personlig relation. Om det finns särskilda önskemål eller skulle vara några synpunkter så är det korta kommunikationsvägar.

Vi är ett komplett företag inom trädgårdsservice och arbetar idag framförallt med tjänster som:

  • Beskärning av fruktträd och buskar.
  • Plantering och anläggning.
  • Trädgårdsskötsel (häckklippning, gräsklippning, ogräsrensning, gödsling, vattning, osv).
  • Trädgårdsrådgivning
  • Vi arrangerar kurser och föreläsningar

Våra kunder är framförallt privatpersoner, men även bostadsrättsföreningar. Många av våra uppdrag är av engångskaraktär, till exempel anläggning, plantering och beskärning, men vi har även trädgårdsskötsel på löpande avtal till flera privatpersoner. Vi utför då t ex regelbunden gräsklippning, häckklippning och ogräsrensning. Referenser kan lämnas på begäran.

Självklart är företaget registrerat för F-skatt, moms och innehar alla nödvändiga företagsförsäkringar. Vi har en god ekonomi och inga betalningsanmärkningar.

Företagets bas finns i Vänge, strax utanför Uppsala, men vi arbetar med kunder i hela Stockholm-Mälardalen.

arbete

VI GARANTERAR ATT DU BLIR NÖJD

Det viktigaste för oss är att du som kund känner dig trygg med oss och att du blir helt nöjd med det arbete vi utför åt dig. Vi har därför alltid 100%-nöjd-kund-garanti på alla arbeten vi utför.

Garantin innebär att vi  lovar dig att utföra arbetet så att du blir helt nöjd. Om du mot förmodan skulle ha några invändningar mot ett arbete vi utfört så hör genast av dig till  oss så lovar vi att rätta till det så snart som möjligt!

Nöjd-kund-garanti


Tillbaka till startsidan